Hem / Familjejuridik

Familjejuridik

Livet vi lever kan ta oss på många olika vägar. Just nu kanske du är i tankarna att flytta ihop med din parter, att gifta dig och skapa en familj.
Kanske har du tankar på ett helt annat håll. Hos oss spelar det ingen roll var i livet du befinner dig, vi hjälper dig med samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, testamente eller framtidsfullmakt.

Vi på Bröderna Perssons Juridik AB i Landskrona hjälper dig med rådgivning och kan erbjuda dig ett brett urval av familjerättsliga tjänster. Efter dina behov och önskemål upprättar vi en rad olika familjerättsliga handlingar som t ex testamente, samboavtal, äktenskapsförord, bodelning under äktenskap, gåvobrev och reverser.

I samband med dödsfall upphör inte omsorgen av våra kunder efter begravningsakten. Vi står därför till tjänst med all vår kunskap och hjälper till med upprättande av såväl bouppteckning som arvskifte och dödsboförvaltning.

Hos oss kan du även få hjälp med att upprätta ansökan om äktenskapsskillnad. En dom på äktenskapsskillnad föranleder i sin tur en bodelning makarna emellan vilket vi även kan hjälpa till med.

Både du som privatperson och dödsbon är ibland i behov av hjälp med att upprätta en skattedeklaration. Givetvis kan vi hjälpa dig även med detta och beräknar samtidigt skatten.

Vänligen kontakta oss via telefon, e-post eller kom in till oss på Eriksgatan 124 i Landskrona med era frågor och funderingar kring familjejuridik.

Magnus Persson, 0418 44 65 58Josefin Arcini Olsson, 0418 44 65 57Jill Forsbäck, 0418 44 65 55