Home / Familjejuridik

 

Oavsett vart i livet du står berörs din vardag av juridiska frågor. Många av dessa kan du få hjälp med av oss på Bröderna Perssons Juridik AB i Landskrona. Olika situationer i livet kan ge upphov till funderingar och behov av familjejuridik. Frågorna kan vara många och ofta uppkommer de vid olika tidpunkter.

Vi på Bröderna Perssons Juridik AB i Landskrona hjälper dig med rådgivning och kan erbjuda dig ett brett urval av familjerättsliga tjänster. Efter dina behov och önskemål upprättar vi en rad olika familjerättsliga handlingar som t ex testamente, samboavtal, äktenskapsförord, bodelning under äktenskap, gåvobrev och reverser.

I samband med dödsfall upphör inte omsorgen av våra kunder efter begravningsakten. Vi står därför till tjänst med all vår kunskap och hjälper till med upprättande av såväl bouppteckning som arvskifte och dödsboförvaltning.

Hos oss kan du även få hjälp med att upprätta ansökan om äktenskapsskillnad. En dom på äktenskapsskillnad föranleder i sin tur en bodelning makarna emellan vilket vi även kan hjälpa till med.

Både du som privatperson och dödsbon är ibland i behov av hjälp med att upprätta en skattedeklaration. Givetvis kan vi hjälpa dig även med detta och beräknar samtidigt skatten.

Vänligen kontakta oss via telefon, e-post eller kom in till oss på Eriksgatan 124 i Landskrona med era frågor och funderingar kring familjejuridik.